Mtb-sm sprint, nja sådär

Starten till 2014 års sm-sprint i mountainbike gick och jag kände mig rätt laddad trots att jag knappt kört nå mtb. Men av någon konstig anledning tänkte jag inte tävling som jag  brukar göra utan jag åkte runt på den 800 meters korta banan och tänkte på en massa andra saker, typ lyssnade på vad speakern sa när han intervjuade en av mina konkurrenter som startade innan mig och redan gått i mål, Varför gjorde du det för Clara? Åh så onödigt! Men jaja, jag kom i alla fall 2:a i det första tidskvalet men missnöjd med det ska jag inte vara fast jag tycker min tid var urusel! Men denna tid har inte särskilt stor betydelse, tur för mig!
Tråkigt nog så är vi så få i min grupp (5 tjejer) så vi fick vänta och vänta och vänta tills vi fick köra våran final. Strålande solsken var det också så min cykelbränna har bättrats på en hel del… kul.   Lite orättvist att alla andra klasser fick köra jättemånga gånger medan vi bara fick köra 2… riktigt tråkigt.
När den långa väntan äntligen var slut så  var det dags för final!
Jag laddade på hårt för jag ville verkligen ha en guldmedalj men sprint är inte riktigt min grej. Varför vet jag inte men jag kan helt enkelt inte ta i mer och när jag väl får upp fart måste jag bromsa för det kommer en kurva. Det gick i alla fall bättre för mig nu än vad det gjorde första gången, troligtvis är jag bättre att köra när jag startar samtidigt som andra då jag kan jaga och försöka hänga med.
I starten kom jag iväg som 2:a och kom även i mål som det. Så jag fick kliva upp på prispallen och ta emot en silvermedalj. Jag är nöjd med tanke på hur lite mtb jag har kört. Men på söndag tar jag nya tag då det är en jobbig och svår XCO bana och då ska jag stå som segrare!

 

IMG_5227IMG_5221IMG_5239

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s