Då var det dags igen!

Tävlingsdags idag igen men denna gång var det på hemmaplan och det var Engelbrektsturen som stod på schemat! Det är ett riktigt fint mountainbike-lopp som arrangeras av Norbergs cykelklubb och de är värda en bamseapplåd för deras superbra arrangemang! Jag uppmanar verkligen er alla att köra den här tävlingen/motionsloppet, inte bara för att den är i Norberg utan för att tävlingen och arrangemanget är kanon! Banorna är fina, servicen är super och allt är väl organiserat.
Nog om det, kan ju berätta lite om loppet! Starten gick, som vanligt, och alla i ungdomsklasserna for iväg. Jag och några andra i en annan åldersklass körde på tillsammans i ett bra och jämt tempo (enligt mig). Och under hela banat var det: åh, där går en med punktering, där står en och reparerar punkteringen och där är det en till. Det var alltså väldigt många punkteringar och jag trodde även att jag hade det men jag stannade till och tittade och jag hade fel, som tur var.
De hade lagt på nytt grus på grusvägarna vilket gjorde mig riktigt irriterad för jag hatar att cykla på grusväg och med ännu mer grus blev det värre.
Efter 3,7 mil kom jag i mål som segrare i min klass och jag är nöjd, hade även 3:e bästa tid av alla som körde ”halvan” (3,7 mil)! Förbättrade också min tid med 10 minuter från förra året så jag får väl rikta in mig på att köra ytterligare 10 minuter snabbare nästa år och då hoppas jag att vi ses!

 

10585631_829096230442610_312712314_n 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s