Visste du att…

Hallå där! Snart är det dags för mig att ge mig iväg igen, men den här gången blir det långt, väldigt långt härifrån. Typ 190 mil ifrån Norberg om man ska vara ganska så exakt. Men vart ska jag då? Jo, jag ska åka till Österrike och köra EM i mountainbike. Ser verkligen fram mot det och det kommer bli riktigt roligt och lärorikt, tycker dock inte att det ska bli särskilt kul att sitta typ mer än 20 timmar i bil…
Jag vet nästan ingenting om den här tävlingen mer än att man kör typ som i lag ( 2 killar och 1 tjej), att det är tävling från måndag till fredag och att en tävling är teknik.

Ni kanske vet om skogsbranden som brinner för fulla muggar bara nån mil härifrån, den ställde nästan in min EM resa. Förstå hur besviken jag blev när pappa sa att vi inte skulle åka för att huset kanske brinner upp. Självklart blev jag ledsen över att elden kanske kommer sluka huset men jag blev också arg för att den kanske förstör min resa som jag har sett så mycket fram mot. Verkar som att skogsbranden kände av min besvikelse och ilska så den bestämde sig för att stanna och inte fortsätta mot oss.

Tidigt på lördag morgon åker jag och pappa ner med fullpackad bil till Graz med några andra och när vi kommer hem får vi hoppas att huset och Norberg finns kvar! 😉

Idag har jag övat lite teknik som kommer komma nere på EM så att jag inte är hur dålig som helst när jag kommer dit.

IMG_4570.JPG

IMG_4576.JPG

IMG_4539.JPG

IMG_4562.JPG

En tanke på “Visste du att…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s