Norge!

Förra veckan var jag i Österrike och nu är jag i Norge, jag är överallt och åker iväg på nya äventyr stup i kvarten och det är så sjukt kul att åka iväg såhär. Men denna gång är det lvg istället för mtb.
Ringerike Petit Prix är tävlingen som ska köras, 4 tävlingar på 3 dagar och första var idag. 9 tjejer i klassen 15-16 skulle vara med men det var bara 4 som kom till start… Riktigt tråkigt.
En prolog på 580 meter kördes och innan jag såg hur banan såg ut så trodde jag att jag inte ens skulle hinna få upp farten innan mållinjen skulle korsas. Men de där 580 metrarna kändes väldigt väldigt långa när det bara gick uppför och där det var som brantas var det över 20% lutning, riktigt jobbigt var det och jag trodde jag skulle börja rulla bakåt…nästan. Jag är osäker om jag ens cyklat uppför en sån här brant backe men ändå så tog det inte mer än 2 minuter att cykla upp.
Jag blev 2:a men jag är inte alls nöjd med min tid. Jag kom aldrig in i det rätta flytet och det gick liksom inte att köra så mycket fortare uppför. Gick gick det väl, men inte för mig i alla fall.

In & kika här igen imorgon då jag kommer skriva om morgondagens tävlingar!

Andra bilden är en bild på backen och den är betydligt brantare än vad den ser ut att vara.

IMG_4731-1.JPG

IMG_4730-2.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s