Ringerike Petit Prix

Nu kommer den stora frågan, hur ska jag börja? Starten gick och… Nej, nej, nej, så har jag börjat på tok för många gånger! Jag provar såhär istället. Idag skulle två tävlingar köras, tempo och gp, eller gateritt som det så fint heter på norska. Tempoloppet var ungefär 14 kilometer långt och banan var faktiskt ganska rolig. Nästan alla gånger på tempo brukar man vända, men inte idag. Och tur det för att vända är så tråkigt, mest för psyket skull när man vet att man ska samma väg tillbaka.
Under loppet blev jag riktigt illamående och jag vet inte varför. Kanske hade jag ätit nåt konstigt innan men jag kom i mål som 2:a, av 4:a tjejer… Tråkigt att vi är så några när killarna är runt 80 i sin klass.

Illamåendet försvann och jag var redo att starta igen, efter några timmars väntan. Men den här gången blev vi fler för vi fick starta samtidigt som killar 13-14 så vi blev väl runt 45 stycken och trots att de är ett och två år yngre än mig så är de oerhört bra.
Banan var 900 meter och där fick vi snurra runt i 20 minuter + 2 varv. Jag bet mig kvar i en liten grupp med killar där det gick väldigt fort men när jag hade kört i 20 minuter och endast hade 2 varv kvar så blev jag och de andra varvade av de snabbaste killarna. Bara 2 varv kvar… Känns som jag åkte runt i 20 minuter helt i onödan men alla tjejer utom en blev varvade innan mig, alltså vann jag över de så jag blev 2:a igen.
När jag sedan skulle titta på resultatet så fanns jag inte med. Det stod att jag varken hade startat eller gått i mål. De hade alltså missat mig och chipet hade troligtvis slutat att fungera. Men efter lite om och men så fick de till det och jag fick gå upp och ta emot 2:a pris.

IMG_4734.JPG

IMG_4733.JPG

IMG_4732.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s