On the road again!

Tänkte bara meddela för er som är intresserade att jag nu sitter i bilen på väg ner till Svanesund. Ni kan ju gissa vad jag ska göra där… tävla såklart!
Första tävlingen är imorgon kväll och som vanligt börjas det med en prolog, backprolog. Usch, jag gillar inte prologer. De är så korta och det är svårt att veta hur man ska köra. Eller man ska ju såklart köra på max hela tiden men det är också svårt. Men vi får hoppas det går bra.
På lördag är det 2 tävlingar, gp och tempo. Tävlingen avslutas på söndag med ett linjelopp.

Vill inte ens tänka tanken att det här blir en av de sista tävlingarna för året. Säsongen har gått så sjukt fort, alldeles för fort. Bäst att jag njuter av den här helgen.

Det blev ganska kort det här så jag kan fylla ut inlägget med min träning från igår då jag körde intervaller i olika längder, inte direkt det roligaste men verkligen nödvändigt.
Jag cyklade iväg på en väg och det gick riktigt fort och lätt, trodde att jag helt enkelt var ovanligt stark. Men tydligen inte, för när jag senare vände möttes jag av min värsta ovän, nämligen motvinden. Jag hatar att cykla i motvind. Jag tar i allt jag har men jag kommer ingen vart, jag blir bara irriterad på den förbaskade vinden. Men man får se det från den ljusa sidan att man får bra träning trots att det blir att gå så långsamt.
När jag var ute och cyklade så blev jag knappt att känna igen vägen trots att jag cyklat där miljoner gånger. Det såg ut som ett krig dragit fram i skogen. Marken var svart och några få enstaka träd stod kvar, fast de vickar nog vilken sekund som helst. Det såg hemskt och väldigt spöklikt ut där Sveriges största skogsbrand ägt rum.

IMG_4780.JPG

IMG_4779.PNG

IMG_4778.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s