Svanesund 3-dagars

3 av 4 tävlingar är gjorda så varför inte ge er en liten uppdatering?
Igår inleddes Svanesund 3-dagars med en backprolog på 1,1 kilometer. Jag satt och värmde upp på min roller som en blådåre i typ 40 minuter för att köra ett lopp som inte ens tog 2 och en halv minut… Lite jobbigt är det men det är superviktigt att man är varm inför ett sånt här kort lopp.
Det gick faktiskt riktigt bra för mig och jag kände att jag hade ett bra flyt uppför. Jag kom i mål som etta med ganska så stor marginal.

Imorse var det GP och även då kändes det riktigt bra. Vi startade med tjejer och killar 13-14 år och det blev körning på en gång. Var med i tätklungan och körde och fick sen i slutet till en riktigt bra spurt och kom först in i mål av alla vilket var superkul för det är ju alltid kul att vinna över killarna.

På tempot som var på eftermiddagen fick jag starta sist eftersom jag ledde totalt. Äntligen var det min tur att starta sist, jag som nästan jämt får starta först.
Bland de enda gångerna i år som jag kände att jag fick in flytet på ett tempo och jag tycker själv att det gick väldigt bra. Med tempohjälm på, ja jag vet att de inte är särskilt snygga, så känns det som att man kör i sin egna lilla bubbla och det känns som att det går mycket fortare. Jag fick gå upp på prispallen och ta emot min 3:e etappseger och vi får hoppas att det blir en fjärde imorgon då det avslutas med ett linje.

IMG_4784.JPG

IMG_4785.JPG

IMG_4787.JPG

IMG_4786.JPG

IMG_4791.JPG

IMG_4788.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s