Totalsegrare!

Sista etappen av Svanesund 3-dagars var ett 36 kilometers linje som kördes idag. Vi fick återigen starta med killar och tjejer 13-14 och när man kör med killar blir det körning på en gång. Väldigt roligt tycker jag det är för när man kör med bara tjejer är det sällan något händer, alla åker runt i en samlad grupp för att sedan göra upp på en spurt där fel spår kan förstöra totalt.
Gruppen splittrades upp väldigt tidigt och vi blev ett gäng på 7 stycken men bara en av de var min motståndare. Det gick väldigt fort och när vi kom fram till en backe splittrades det upp mer. Två killar ökade tempot och en efter en hakade av men jag och Maja (13-14) lyckades bita oss kvar.
I spurten blåste det väldigt mycket från vänster så jag skulle ligga på höger för att inte ta vind, tror ni att jag gjorde det? Nej, såklart jag inte gjorde. Visserligen spelade det inte så stor roll för en spurt hade inte behövts eftersom ingen av mina motståndare var med i den här klungan, men om man har en vinnarskalle så vill man ju alltid vinna, spelar ingen roll att man inte ens tävlar mot de.
Om mållinjen hade varit 3 meter längre fram hade jag vunnit över alla (F,P 13-14 & F 15-16) Men en kille korsade mållinjen kanske 1 decimeter före mig. Han blev nog glad att han inte fick stryk av en tjej.

4 etappsegrar blev det för mig och det blev en seger i totalen. Har känt mig riktigt stark under den här helgen och det känns lite tråkigt att man ska vara som starkast när säsongen är slut, men det är kul att det händer någon gång i alla fall!

Nästa helg ses vi här igen!

Annonser

En tanke på “Totalsegrare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s