Sista Chansen

Med gråten i halsen kan jag officiellt säga att 2014 års säsong nu är över…
Sista Chansen i Ramnäs som kördes igår fick bli den tävling som avslutade min och även många andras säsong. Man hör ju på namnet: sista chansen att visa vad man kan. Men jag har inte känt mig särskilt pigg sen jag kom hem från Svanesund förra veckan så det har inte alls blivit mycket tränande för mig sen dess. Jag har inte känt mig sjuk utan bara allmänt trött och seg.
Om vi går tillbaka till gårdagens tävling så kan jag säga att vi bara var två startande i min klass, rätt så tråkigt. Men vi fick i alla fall starta med killar 13-14 som dock inte heller var så många.
Jag tänkte hela tiden att varför inte sticka och komma själv in i mål, jag har ändå inget att förlora. Men det gick inte. Jag försökte och försökte och gjorde en hel del ryck och det hände till och med att jag fick en lucka. Men min hjärna ville mer än vad mina ben klarade av. Så tunga och sega mina ben var har de inte varit på väldigt väldigt länge och de kunde helt enkelt inte ta i mer, det sprätte liksom inte i benen som det brukar göra.
Väl i mål (som segrare) blev jag att må så fruktansvärt dåligt, trodde nästan jag skulle spy. Yr blev jag också. Och jag vet att det berodde inte på att jag hade tagit i hårt under loppet, utan det trötta och sega jag känt under veckan bröt nu ut till en sjukdom.
Nu sitter jag här och halsen svider, snoret rinner och är supertrött i hela kroppen. Men jag får tacka gudarna att det händer nu istället för mitt under säsongen. Dock fick jag hoppa över dagens tävling som skulle ha varit Svealandsmästerskapen i Västerås.

Nu får jag börja ladda inför vinterträning och kanske kanske kanske går jag in i en ny tävlingssäsong, nämligen cykelcross! 

 

10695406_849832325035667_1280069890_n 10668190_849832261702340_19878180_n 10681775_849832348368998_1100915766_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s