En vecka sedan

För exakt en vecka sedan körde jag en tävling och sen dess har jag inte tränat ett dugg. Jag hatar att inte få träna under så lång tid men är man sjuk så är man. Nämnde ju i förra inlägget att jag har haft någonting i kroppen som bröt ut efter tävlingen i lördags och det resulterade med feber, förkylning och skolfritt i tre hela dagar. Berg av snorpapper har jag lämnat efter mig och än är det inte slut.
Att inte få träna är hemskt men idag kände jag mig tillräckligt frisk för att i alla fall rulla runt lite i sakta mak. Hade tänkt mig typ sisådär 2 mil men jag ville hela tiden bara fortsätta. Det var så kul att äntligen få cykla och så skönt att äntligen få röra på sig. Jag verkligen njöt. Det blev istället nästan 5 mil även att jag kände mig helt utan krafter och fick ont i halsen i uppförsbackar. Nu i efterhand var det nog rätt osmart av mig att cykla så pass långt när förkylningen fortfarande håller i sig. Om jag har riktig otur kanske jag blir sjuk igen, men man får hoppas på det bästa.
Vi syns!

IMG_4800.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s