Distans

När man har studiedag en tisdag som denna vad ska man då göra? Jo, sticka ut och cykla såklart!
08.30 ringde klockan och runt 10 rullade jag iväg hemifrån för en härlig förmiddagsdistans. Hela 8 mil och strax under 3 timmar blev det. Jag tyckte tiden gick rätt fort när jag cyklade men 3 timmar är ju riktig lång tid. Vad tänker jag egentligen på när jag är ute sådär? Jag kommer faktiskt inte ihåg. Kanske tänker jag inget alls, helt tomt i skallen.
Men i alla fall så känner jag mig friskare från min förkylning men jag känner att jag fortfarande inte har några krafter, den största nackdelen med att ha varit sjuk. Men jag tänkte köra något hårt pass nu i veckan och då får jag hoppas att mina krafter kommer tillbaka.
Förresten så har jag fått en ny medlem till min lilla Wilier samling. Nu är det bara att börja träna cykelcross!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s