Klubbmästerskap

Årets viktigaste tävling enligt Norbergs cykelklubb var igår och det var första tävlingen jag någonsin har brutit, tror jag. Känns ju lite sådär att behöva bryta på ett KM. Ungefär 4 mil racer körde vi och det gick riktigt fort när alla vuxna gick upp i täten. Jag hängde med klungan i lite mer än halva loppet och sedan högg det till rejält i magen. Vet inte riktigt varför men det gjorde riktigt ont och jag fick svårt att andas. Fick tyvärr släppa och åka bil till mål istället, riktigt tråkigt.

Det var även KM i mountainbike på eftermiddagen och som tur var hade smärtan i magen gått över så att jag kunde vara med. Jag har bara cyklat mountainbike en gång sedan jag var på EM så det kändes lite ovant, men riktigt kul! Dock så känner jag att jag inte fått tillbaka alla krafter från när jag var sjuk än.
Får passa på att tacka Norbergs ck för stipendiet jag fick för mina mästerskapsmedaljer, enormt tacksam för det!

IMG_4906.JPG

IMG_4905.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s