Bambi på hal is

Okej, första gången för i år som jag ställde mig på mina rullskidor och jag kan säga att det inte var särskilt stabilt. Kände mig ungefär så som rubriken beskriver. Det är inte riktigt min grej det där, svårt att hålla reda på var alla armar och ben är. Min koordination är inte direkt den bästa men jag lyckades hålla mig på benen utan att göra krokben på mig själv. Riktigt kul är det och det är det nog även för den som ser mig komma vinglandes där på vägen. Men det var första gången för i år så jag får skylla på det.
Kan berätta att det faktiskt var skidor som jag började med. Nästan direkt när jag lärde mig gå så ställde mina föräldrar mig på ett par skidor, ni vet sådana där man spänner fast vinterskorna i. Jag har tävlat en hel del genom åren men sen kom cyklingen in i bilden och skidorna har hamnat allt mer på hyllan desto äldre jag har blivit. Idag så tävlar jag inget längre utan jag åker bara för skojs skull och för höst och vinterträning.

Känner redan att träningsvärken kommer smygande så vi får se om jag ens lyckas ta mig upp ur sängen imorgon eller om värken har tagit mig helt.

IMG_4930.JPG

IMG_4942.JPG

IMG_4912.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s