Gott & blandat

Den här veckan har min träning varit väldigt varierande och det är det jag älskar med hösten och vintern. På sommaren sitter jag och bara maler på på cykeln men nu kan jag göra så mycket annat, och det är riktigt kul! Det känns fel att säga det här men det är faktiskt rätt skönt att bara lägga undan cyklingen ett tag. Jag blir därför inte att tröttna ut på cykling och jag har någonting att se fram emot under de långa och mörka vinterdagarna. En längtan till att snön ska försvinna så att jag kan ta fram cykeln igen gör så att vintern går betydligt mycket fortare. Fast jag lägger ju inte undan cyklingen helt men det blir inte lika många gånger i veckan som under sommaren.

Bilderna under visar vad jag sysslat med i veckan och det var första gången jag provade på cykelcrossen. Superkul men väldigt ovant var det. Eftersom det var första gången i hela mitt liv som jag cyklade cykelcross så visste jag inte riktigt vart man ska cykla, alltså hur banorna ser ut. Men jag cyklade på och svängde in lite här och var på lättcyklade stigar och på grusvägar.
Förhoppningsvis så kanske det blir någon cykelcrosstävling snart.

Hej så länge!

IMG_4950.JPG

IMG_4977.JPG

IMG_4913.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s