Hallå där!

Falun, en helt underbar stad. Hur mysig som helst och möjligheten till att göra det man vill är enorm. Så nästa år kanske jag blir en dalmas för det är här jag ska bo och gå på cykelgymnasiet. Förhoppningsvis, det är ju inte helt hundra att jag kommer in, men håller tummarna för det i alla fall.
Men i helgen åkte vi just till Falun för att hälsa på vår lilla husvagn som står på Lugnet och då passade jag på att köra lite cykelcross. Jag körde runt lite där på skidstadion och använde fantasin till hjälp för att komma på nån bana som gick uppför och nerför, runt träd och springa i trappa. Jag for runt där fram och tillbaka, varv efter varv och det var superkul men givetvis väldigt jobbigt.
I vanliga fall skulle jag ha plockat undan cykeln för längesedan och börjat träna annat, såsom skidor, och det är det jag älskar med cykelcrossen. Att fortfarande kunna cykla och träna det man vill satsa på är ju hur kul som helst. Ser redan fram emot nästa års säsong även fast det bara var lite mer än en månads sen den slutade.

DSC00352                                            DSC00354                                                    DSC00356

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s