Liten uppdatering

Jag vet, jag vet, jag vet, uppdateringen har varit urusel men jag har inte haft någonting att skriva om. Eller visst har jag något att skriva om men ingenting som direkt faller er i smaken i alla fall.
Mitt liv flyter på som vanligt, jag sover, äter, går i skolan, äter igen, tränar, äter lite till och sedan repeat på det. Och jag äter nog lite för mycket särskilt godis och fika, troligtvis mer än vad jag tränar, men den här årstiden ska jag få gotta mig lite i alla fall. Håller mig borta från allt såntdär under somrarna så nu föräter jag mig istället.
Lite mycket ätandes för min del men självklart försöker jag träna så mycket som möjligt. Jag kör lite mörkercykling med ”gubbarna” och de kör faktiskt fort. Gäller att hänga med och inte släppa för om jag gör det får jag cykla där helt ensam i mörkret, mörkrädd som jag är. Har börjat springa ganska mycket också och usch vad det är tråkigt, jag springer och springer men kommer ingen vart, det går så himla långsamt. Men det är jobbigt och det är ju ett bra tecken.
Ja, vad mer ska jag skriva, det räcker nog med ett ‘vi hörs’ och sen får vi se när ett nytt inlägg pluppar upp här.

IMG_5113.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s