Smécrossen

Nu är jag sådär seg igen på att uppdatera sidan. Jag glömmer ju hela tiden bort det men bättre sent än aldrig är väl ett uttryck som passar bra in här på min sida.
Men i alla fall, för er som är nyfikna och vill veta, så åkte jag iväg till Eskilstuna i helgen för att köra min andra cykelcross tävling. Har inte direkt de högsta förväntningarna på mig själv men i vanliga fall är resultatet hur viktigt som helst för mig. Men det är så skönt att bara åka dit och ställa upp i tävlingen utan att behöva bry sig om hur det går. Det är bara så himla roligt och verkligen superjobbigt.
Om vi nu går tillbaka till tävlingen så var banan hur rolig som helst men även jättejobbig. Natten innan hade regnet vräkt ner så banan var alldeles lerig och en vattenpöl som kändes som att vara en meter djup var man tvungen att köra rakt igenom. Senast jag cyklade när det var lerigt var på ungdoms EM men detta var ändå inget att jämföra med hur det var då.
På banan hade de gjort två hinder och ett dike som man var tvungen att hoppa av och springa över plus att det var 10 tals meter sand där det var näst intill omöjligt att cykla, så det var bara att hoppa av cykeln och springa med den. Sen var det ju alla backar också. De var inte särskilt stora och branta men där gick det inte heller att cykla. Så det blev en hel del springandes under tävlingens gång och lagom när jag hoppade på cykeln igen och klickat i foten och fått bort all lera därifrån så var jag tvungen att klicka ur den igen. Men det var kul, riktigt kul!

IMG_5132.JPG

IMG_5131.JPG

IMG_5134.JPG

IMG_5133.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s