Velodrom

Då var det dags för ett litet inlägg igen och jag bara längtar tills säsongen drar igång så att jag kan uppdatera er med någonting som är vettigt att skriva om. Men nu äntligen, hände något som är värt att posta på sidan.
I fredags åkte jag och mina päron upp till vår husvagn som står på Lugnet i Falun för att idag, lördag, köra velodrom. Nästan ett år sedan jag senast körde velodrom så det var lite ovant men riktigt roligt. Det var distans som stod på dagens velodromschema så jag for runt runt i ungefär 2 timmar. Nästan så att jag blev lite yr. Men som sagt, superkul var det och varje gång jag cyklar på något sätt så längtar jag bara mer och mer till att säsongen ska starta. Nästa år så får jag även, för första gången, möjlighet att starta säsongen lite tidigare genom att sticka ut och cykla när det fortfarande är kallt och snö här hemma. Efter flera års tjatande får jag äntligen åka utomlands och cykla. Så i början av mars åker jag och en massa andra iväg till Gran Canaria för att cykla i en vecka. Längtar ihjäl mig för jag har alltid velat cykla utomlands för att bland annat cykla på serpentinvägar som inte finns i Sverige.

Igår när vi kom till Falun så passade jag på att sticka ut på en löptur men jag var tvungen att stanna stup i kvarten för att titta på mobilen vart jag var. Jag hittar inte så bra här i Falun, men det är bäst att jag lär mig för det är inte ens ett år tills jag förhoppningsvis flyttar hit.

IMG_1862

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s