Dan före dopparedan

Imorgon är det julafton och jag märker att jag har blivit äldre, jag är inte alls lika förväntansfull och pirrig inför julen som jag var när jag var liten.
Men idag så är det ju dan före dopparedan och då kom jag på lite sådär helt plötsligt att jag skulle ut och cykla. Så jag klädde på mig lager efter lager med kläder för även om det knappt ligger någon snö på marken så är det riktigt kallt ute.
Jag stack ut på ett litet distanspass och vädret var helt underbart men mitt ansikte och mina tår frös till isbitar. Desto fortare jag cyklade desto kallare blev det så om någon tycker att 3 mil på 1h & 50 minuter är långsamt så finns det en anledning till det. 😉

För tillfället är jag väldigt förkyld så jag kan inte träna särskilt hårt och det är så typiskt mig att bli sjuk i början av lov. När skolan slutar och jag äntligen kan slappna av blir jag som en tvättsvamp, jag drar alltid åt mig den första sjukdomen, vanligtvis förkylning, som träffar mig.

Men jag hoppas att ni får en fantastisk julafton och jag önskar er alla en riktigt god jul!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/232/71256659/files/2014/12/img_6308.jpg/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/232/71256659/files/2014/12/img_6304.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s