Ännu en!

Hallå där! Tänkte bara peta in ett litet inlägg dagen till ära för att tala om att min lilla Wiliersamling inte längre är särskilt liten då de har fått sällskap av ännu en cykel, denna gång blev det en velodromcykel! Aldrig någonsin har det varit så kul att cykla velodrom som det var när jag fick cykla på en alldeles egen cykel. Sittställningarna var perfekta och jag fick inte ont någonstans och jag har nog aldrig någonsin cyklat så fort på veldodromen som jag gjorde nu sist jag var upp. Undrar hur många varv som hanns med under de två timmarna som vi for runt där, många måste det ha blivit för att ett varv är bara runt 200 meter. Måste absolut upp till Falun för att köra velodrom snart igen.

Det blev ett ganska kort inlägg så jag kan flika in med att säga att idag, torsdag, tog jag en liten springtur på morgonen. Det var en helt vanlig skoldag som börjar klockan 8 och jag var dum nog, eller smart, att sticka ut på ett pass innan det. 04:40 ringde klockan och tjugo minuter senare kunde man se mig komma springandes på vägen. Kan säga att det var helt dött i lilla Norberg, var knappt så att jag såg en endaste liten levande varelse. Men det kanske inte var så konstig för alla ligger ju och sover klockan 5 på morgonen. Det är i alla fall riktigt skönt att komma tillbaka efter en morgonträning och veta att träningen är gjord för dagen. Men det var en utmaning att orka hålla ögonen öppna hela skoldagen, höll till och med på att somna på en av lektionerna…

2015/01/img_6416.jpg

2015/01/img_6414.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s