En helg i Falun

I helgen var jag upp till Falun igen, men inte för samma ändamål som i vanliga fall. Denna gång besökte jag en saknad vän som är från Norberg men går på cykelgymnasiet där uppe. Vi hade en supermysig och rolig helg och jag har fått en betydligt större inblick hur det kommer att vara när jag förhoppningsvis flyttar dit. Åh längtar längtar längtar och hoppas hoppas hoppas.
Men i alla fall så passade vi på att träna lite. Vi körde hela två pass på en dag, inte för att de var så seriösa men ändå. Vi började med skidåkning på Lugnet. Vi trodde att vi hade tränat länge och det kändes som att vi hade åkt långt för vi var helt slut, men vi var helt enkelt väldigt otränade som skidåkare. Det blev ungefär en halvtimme men det kändes som minst en timme och då stannade vi också stup i kvarten för att hämta andan.
Vi gymmade också. Måste pinsamt nog medge att det var första gången i mitt liv som jag gick till ett gym. Men det var kul, bara det att jag inte hade en blekaste aning om hur alla maskiner fungerade. Eftersom att jag inte är van att använda maskiner när jag tränar så la jag ju självklart på en massa vikter, lite för många kanske. Fick en sån träningsvärken efteråt och den var inte att leka med. Den största utmaningen dagarna efter var att lyckas ta sig upp och ner för alla trappor.

2015/01/img_6488.jpg2015/01/img_6443.jpg2015/01/img_6477.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s