Träna träna träna

Ännu en helg har nu gått och sommaren kommer allt närmare och närmare, fast med miniatyrsteg liknande en myras om du frågar mig.

Denna helg har varit en ganska så hård helg för min del. Jag inledde helgen, i fredags, med att sitta i garaget och titta rakt in i väggen. Dock satt jag inte bara där och glodde utan jag tränade ju såklart. Jag satte mig på rollern och körde styrkeintervaller vilket inte är något jag brukar se fram emot. Usch och fy vad jobbiga de är men de är ju så välbehövliga. Det är bara att lida sig igenom varje intervallpass för om man senare lyckas med en toppen placering var allt slit definitivt värt det.

Har återigen varit upp till Falun för att få trampa runt lite på banan. Eller jag trampade inte runt där så lite för jag var där i 2,5h och vi räknade ut att jag körde minst 250 varv. Ett under egentligen att jag inte blir yr. Riktigt jobbigt var det och jag kände av fredagens pass i benen.
Även fast det var superjobbigt gav jag inte upp, jag försökte hänga med så länge det gick men när benen säger motsatsen till vad hjärnan vill finns det inte så mycket att göra åt saken. Men efter någon minuts vila var det bara att haka på gänget igen.

Ni kanske inte vet om att det går ett känt skidlopp här i Norberg. Tusentals skidåkare kommer hit till lilla Norberg för att köra Engelbrektsloppet (6 mil), Halvan eller Kristinaloppet (3 mil). Denna skidhelg är fantastisk och människoantalet fördubblas nästan för det kommer ungefär lika många människor hit som det faktiskt bor här!
Men i alla fall så hade jag tänkt att delta i Kristinaloppet som är ett motionslopp med endast tjejer. Tycker detta passar mig bra för då har jag en chans att komma bra till. Dock är det då bara i motion men ändå, jag vill komma bra till för är man en tävlingsmänniska så är man.
I söndags åkte jag nästan hela banan i ett helt fantastiskt väder. Jag kanske inte tog i så mycket för jag åkte mest och njöt och filosoferade lite. Men jag blev ändå trött. Jag blir helt utmattad i kroppen av skidåkning för man använder väl nästan varenda muskelgrupp i kroppen. Jag tror att det är en bra sport att hålla på med nu under vintern så det är nog vad jag ska syssla med ett tag nu framöver.

Träna på & så ses vi!

2015/01/img_6671-0.jpg

2015/01/img_6683-0.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s