Kristinaloppet

Norbergs stora skidfest är över för detta år och den lämnade efter sig en glad Clara. I lördags ställde jag upp i Kristinaloppet med några få skidträningar i bagaget men trots det så tycker jag att det gick riktigt bra, över förväntningarna till och med. Solen bestämde sig äntligen för att titta fram och snötillgångarna var mer än väl, i jämförelse med förra året då de fick skrapa ihop varenda liten snöhög för att lyckas genomföra tävlingen. Spåren var därför super detta år och då blir det ju så fruktansvärt mycket roligare. Bra förhållanden tycker jag är a och o för att motiveringen ska hållas på topp!
Nästan 500 tjejer, damer eller vad man nu kan kalla alla, deltog i årets motionsklass för att kämpa sig igenom hela 3 mil i skidspåret. Jag struntade fullkomligt i att jag körde i motionsklassen för jag ville ändå komma först in i mål, vinnarskalle på hög nivå! Tyvärr blev det inte att jag korsade mållinjen som nummer ett i motionsklassen utan som nummer två, och det är jag mer än nöjd över.
Helt död blev jag efter dryga 2 timmar i skidspåret och jag var uttömd på alla krafter i hela kroppen. Men det var så roligt och jag åkte och log stora delar av loppet. Det var så roligt att jag till och med ser fram emot nästa skidlopp som blir KortVasan!

IMG_6758

IMG_6759

IMG_6757

IMG_6764

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s