Sjuk?!

Ja, som rubriken säger så tror jag att jag tråkigt nog har blivit sjuk… Halsen värker som tusan av att jag bara cyklar till skolan så det blir ingen träning för mig på ett litet tag. Några sömnlösa nätter blir det också för min del då jag inte alls sover bra på de dagar jag inte tränar, min kropp behöver röra och ta ut sig för att må optimalt.
Usch, detta är då inte vad jag har planerat! Och det värsta av allt är att min bror hade halsfluss och körtelfeber för bara någon vecka sedan och om det nu är det som är påväg att drabba mig, då är det bara att säga bye bye till kommande säsong. Men jag håller alla tummar och tår jag har och hoppas att det bara är en liten vanlig förkylning och att jag väldigt snart kan börja träna igen.

Det börjar närma sig. Det är inte alls särskilt lång tid kvar tills jag drar mig mot lite varmare breddgrader för att äntligen få cykla. Som jag längtar! Kan inte förstå att jag snart har klarat av ännu en lång, mörk och tråkig vinter. Men nu är det bara att hoppas att jag snart blir frisk för annars ligger Gran Canaria i farozonen. Men det är två hela veckor kvar så jag hinner nog vila upp mig och bli frisk till dess, hoppas jag i alla fall.

Ha det bra så länge!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s