Jag är frisk!

Ja, du läste rätt, jag är frisk! Efter en vecka och en dag så kände jag mig i måndags tillräckligt frisk för att ge mig ut på en liten springtur, äntligen! Det var så underbart och det bästa av allt var att det gick inte så tungt som det brukar göra efter att man har varit sjuk, min kropp kanske behövde den här långa vilan. Jag sprang tidsmässigt nästan lika fort som jag brukar och jag kände mig ganska stark, i musklerna men inte i flåset. Konditionen var inte riktigt där den brukar vara men det kan man ju inte heller förvänta sig efter att man har varit sjuk, men förhoppningsvis är den påväg tillbaka igen.                                                    

Efter en veckas träning så känner jag mig i tillräckligt bra form för att ställa upp i KortVasan imorgon, fredag. Dock kommer jag väl att få starta bland de sista. Men vad gör det? All träningen är bra träning och det får jag nog lika mycket av oavsett om jag startar i första eller sista startled!

Önska mig all lycka och så får vi hoppas att jag inte kroknar helt i skidspåret!

Annonser

En tanke på “Jag är frisk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s