Kortvasan

Kanske sitter ni nu där hemma och bara väntar och väntar på att jag ska skriva om hur det gick på KortVasan. Jag har haft fullt upp sen dess med att bland annat packa till Gran Canaria, som jag åker till imorgon, men nu väntas 3,5h tåg så då passar jag på att flika in ett litet inlägg.

Vart ska jag börja? Jo, eftersom att vi anmälde mig så pass sent till KortVasan som vi gjorde så fick jag starta sist. Inte allra sist men i sista startled, med 500 andra, med ungefär 6000 skidåkare som startade tidigare. Ja, hur tror ni att spåren då såg ut? De var inte de bästa kan jag säga men det var ändå så fruktansvärt kul! Jag fick åka slalom mellan alla åkare som startade ända upp till 1,5h före mig! Jag åkte om folk hela tiden, runt 2000 for jag förbi. Grymma skidor hade jag också! Suveränt fäste och glid så jag bara svischade om folk. Så pappa, det lyckades du bra med!                               

Under helgen som var så har jag inte bara åkt skidor utan jag har även kollat på en hel del. Skid-VM har ju körts i Falun så vi var där och tittade på damernas 3 mil och herrarnas 5 mil. Så otroligt duktiga och galet mycket folk. En dag ska jag också bli så känd och duktig, fast i cykel då.;)

En hel helg med skidor men nu lägger jag allt bort de, vill inte ens se ett par skidor för nu är det cykel som gäller! Som sagt så sitter jag för tillfället på ett tåg till Göteborg där jag ska sova en natt hos en cykelfamilj för att imorgon åka till Gran Canaria med dem + en massa andra. Taggad till 1000 för att äntligen få cykla men samtidigt nervös att jag kommer vara urusel för det har inte blivit mycket cyklandes för min del nu på sistone. Men det kan ju bero på att det är massvis av snö här, medan de jag ska åka med, inte har nå snö alls.

Jaja, jag ska göra mitt bästa och njuta av att äntligen få cykla på ”riktigt” och att äntligen få komma igång med säsongen. Om ni har tur så kanske ni även får en liten uppdatering. Ha det najs i kalla Sverige så länge medan jag är på lite varmare breddgrader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s