Gran Canaria

Nu när mer än halva min vistelse här på Gran Canaria har passerat så tänkte jag att ni kanske är lite sugna på att höra hur jag har det. Vädret är super, dock har det varit storm två av dagarna, jag får äntligen cykla och sällskapet är fantastiskt så bättre än så här kan det inte bli. Jag stormtrivs verkligen!

De fyra träningarna som vi har avverkat här på den bergiga ön har hittills resulterat i nästan 400 kilometer. Aldrig någonsin har jag cyklat på ett underlag som detta. Om det inte går uppför så går det nerför och något däremellan existerat knappt. Milslånga uppförsbackar har vi trampat oss uppför och väl på toppen är det lika långt nerför. Vi åker på underbara serpentinvägar, åker genom små söta byar och cyklar längst kusten. Jag finner inga ord till att förklara hur otroligt jag har det här och allting är bara så underbart. Kanske inte så fantastiskt när man kämpar sig uppför branta och långa uppförsbackar i gassande solsken, men efteråt bara njuter man. Jag är lite ovan nu till en början men jag känner att jag börjar komma in allt mer och mer i cyklandes så det går bara bättre och bättre för var dag som går.                  Alla dessa mil börjar även kännas i benen men det är bara att stå ut och njuta av de två sista träningarna här på Gran Canaria.Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s