Ny hoj!

Som ni kanske inte vet så är ”gamla Bettan” såld sen någon månad tillbaka. Det känns konstigt att säga det om en cykel men jag kommer faktiskt sakna den. Många fina, och mindre fina, minnen har jag fått med mig från min forna Wilier och den har tagit mig till fantastiska placeringar. Men nu ska jag allt skapa nya minnen med min kommande trotjänare, Wilier Zero7, som äntligen har landat hemma hos mig i lilla Norberg! En helt suverän hoj som bara väntar på att få ge sig iväg på den första tävlingen som är om ett par veckor. Men dess ryttare är nog ännu mer taggad och förväntansfull!

Några få träningspass har jag hunnit med på nya cykeln och det kändes jäkligt bra! Tack Cykelmagneten! Lite ovant bara då det är Shimano, elväxlar för den delen också. Tidigare körde jag med Campagnolo som jag trivdes mycket bra med och helst av allt ville jag fortsätta med det.  Men man måste prova något nytt och kanske kommer Shimano att fungera bättre. Under träningspassen så har det i alla fall fungerat klockrent! Måste bara lära mig vart man växlar upp och ner, trycker nämligen på fel knapp hela tiden…

   

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s