Tack!

Jag börjar tjäna pengar på min sport!                                                                Alldeles nyligen har jag mottagit ett stipendium som Västmanlands idrottshistoriska sällskap delade ut, så ett stort tack till er! Att få en belöning för allt det hårda slit som jag lägger ner på cyklingen uppmuntrar mig bara att träna ännu hårdare. Det känns även som att jag blir att tro mer på mig själv när jag uppmärksammas på detta vis. 

Undrar vad jag ska göra med dessa pengar? Kanske är det dags att börja betala tillbaka lite till mina föräldrar eftersom cyklingen kräver en hel del, eller kanske går pengarna till att köpa nya cykelskor. Håller på och letar runt för fullt efter ett par nya skor men jag har hittills inte hittat några. Jo, visst har jag hittat några, flera faktiskt, men jag kan inte riktigt bestämma mig. Så om jag känner mig och min familj rätt så kommer det säkert sluta i att jag får klara mig med mina lagom dugliga cykelskor ett år till.

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s