Äntligen!

Efter en lång och mörk vinter, som jag ändå tycker gick hyfsat fort, så är jag äntligen påväg till årets första tävling. Som jag har längtat! Det är helt sjukt att man nu kan säga att säsongen är igång på riktigt. Jag är fruktansvärt taggad och det ska bli så otroligt roligt men samtidigt så är den första tävlingen alltid läskigast av dem alla. Jag har ingen aning om hur jag ligger till jämfört med de andra i min tävlingsklass. Har min träning hittills varit tillräckligt bra? Det återstår att se…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s