Dax för Kinnekulleloppet!

Nu sitter jag på ett vandrarhem i Kinnekulle och laddar inför morgondagens race. Har ganska så nyligen provkört banan trots att det är tredje gången som jag ställer upp i denna tävling, för vem vet, kanske är den inte alls lika jobbig som man hade för sig. Åker runt och tittar om underlaget har blivit annorlunda och försöker memorera alla ojämnheter i marken, inte för att jag kommer ihåg det, men ändå, det känns stabilare att stå på startlinjen och veta att jag gjort detta. Men framförallt kör jag banan för att trampa ur det sega i benen efter att ha suttit stilla i en bil i flera timmar.

Igår körde jag ett riktigt hårt pass och för en gångs skull slapp jag köra själv. En klubbkamrat som tidigare körde för grannkommunens elitlag och jag körde tuffa intervaller som jag hoppas lönar sig till morgondagen.                           Kände mig lite trött och stum i benen efter den träningen men efter dagens provkörning på banan så blev det betydligt mycket bättre.                            

Sitter nu och funderar och klurar lite på hur jag ska köra imorgon men som vanligt kommer jag nog ställa mig på startlinjen utan någon plan, tycker nästan att det fungerar bäst så.   Håller tummarna för att det ska gå hela vägen.

   

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s