En massa tack

Min Parisresa är, tack och lov, över och med detta menar jag inte att tiden i Paris var tråkig för jag hade en otroligt härlig och rolig vistelse i en fantastisk stad. Det enda är att jag mådde lite dåligt över att jag inte kunde träna på 5 (!) hela dagar och just därför är jag glad över att vara hemma igen. Men jag tror att de här dagarna var välbehövliga för nu fick jag verkligen chansen att vila, att vila mig i form.

När jag kom hem från Paris så möttes jag av en stor kartong fylld av Winforce produkter från Caout. Riktigt roligt att komma hem till det för det är helt klart de bästa produkterna! Jag presterar så mycket bättre när jag tar hjälp från dessa och allting är även så gott! Förutom den som nästan är den bästa; Winforce boost som ger en ordentlig kick är så fruktansvärt stark, smakar nästan som outspädd saft med Cola och citronsmak.

Ända sedan jag fick min nya cykel, ja det vill säga ända sedan denna säsong startade, så har jag känt att jag inte suttit så bra. Jag har suttit bekvämt på hojen men känt att jag inte fått ut all kraft. Det är svårt att förklara men jag har vetat att något behöver göras med inställningarna. Så dagen efter min hemkomst drog jag ner till Stockholm för att göra en bikefit där jag fick min dom om hur jag satt.
Jag kan säga er att denna är nog den bästa för de är mekaniker som hjälper proffscyklister ute i världen så jag tror att de kan en hel del. De går på känsla och tittar väldigt mycket på hur man är utformad som person vilket är väldigt viktigt eftersom alla ser olika ut. Alla andra bikefits, som använder sig av maskiner, fixar en sittställning som man ska ha men det behöver inte betyda att det blir bra.
Jag har nu fått cykeln perfekt inställd utifrån hur jag är formad men för att det ska bli ännu bättre så är det några grejer som jag personligen ska jobba med. Såsom att stabilisera mage och rygg som jag kan erkänna att jag har fuskat lite med.
Jag fick inte enbart cykeln inställd utan jag fick även en hel del tips bland annat om hur jag ska trampa för att få ut maximal effekt. Väldigt väldigt lärorikt för sådant har jag verkligen noll koll på.

Har även fått en kartong med lite roliga grejer från Cykelmagneten. En cykeldator som man skulle kunna tro är en mobil. Den är stor, den är snygg och den är suverän! Nu blir det garanterat roligare att köra hårdpass när man till och med kan tävla mot sig själv med hjälp av denna Garmin. Jag kommer att kunna få ut mer av träningspassen för jag behöver en sporre, eller någonting att jaga, för att lyckas köra fortare. I kartongen låg det även en jacka och en väst med Cykelmagneten som tryck. Väldigt roligt för jag vill ju åka och visa reklam för de som hjälper mig att nå mina mål!

Med detta vill jag säga tusen tusen tack till dessa tre och om det är någon därute som är ute efter något som ovanstående har att erbjuda så rekommenderar jag dessa starkt!

       

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s