Nya skor 

Jag var lite skeptisk till en början. Var nästan 100% säker på att jag skulle få lov att köra med samma cykelskor ytterligare en säsong trots att spännbanden åkte upp stup i kvarten. Men för en gångs skull så tog vi tag i det, vi köpte ett par nya! De sitter som en smäck, mina nya supersnygga Bont skor.                                                                  
Jag längtar, jag längtar, jag längtar tills jag får köra på tempocykel. Ännu ett år måste jag vänta innan det är tillåtet för mig att tävla med en sådan, så till dess får jag helt enkelt nöja mig med tempopinnar. Jag får i alla fall en lite bättre ”tempoposition” och en bättre känsla tack vare de. Känns som att det går så fort med dem också. Tänk när jag sätter på profilhjul och tempohjälm, då kommer jag svischa fram där på vägen!

Jag lämnar Sverige nu under Kristi himmelfärd för att äntligen få tävla igen. Jag och en klubbkompis beger oss till Danmark för att delta, för andra gången, i den största tävlingen som jag någonsin varit med i. Ca 60 tjejer kommer vi vara till start. 60!!! Lite skillnad mot här i Sverige då vi nästan aldrig blir fler än 10.                                  I Danmark så är indelningen av klasserna lite annorlunda. Jag blir inte längre äldst i klassen som i Sverige utan jag blir yngst. Så det betyder att jag kommer tävla med de som är 16, 17 och 18 år… Nu får jag även ha tempocykel, synd bara att jag inte äger en, men mina tempopinnar duger minst lika bra. I och med detta så har jag inte lika stora förväntningar som jag brukar ha men jag ska ändå göra mitt bästa och se till att jag i alla fall kan bli den första 16 åringen. Jag hoppas att jag blixtrar till i benen så att jag överraskar mig själv.

Ses snart! //Clara

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s