Omväxling är alltid roligt

En helg med två olika tävlingsgrenar har precis avgjorts i Stockholm på en kurvig asfaltsbana och även i Säter bland regn, rötter och stenar. Att skifta mellan de två olika grenarna är så fruktansvärt kul, det är roligt med lite omväxling istället för att sitta och mala och mala dag ut och dag in på samma cykel.

Arlanda test track gick av stapeln i fredags och tråkigt nog var vi bara 2 startande, men vi fick starta med några andra klasser. Jag såg detta som en chans att få riktigt bra träning genom att hänga med bland annat 15-16 grabbarna och det lyckades jag med väldigt bra. Men i varje kurva, vilket det fanns gott om, så tappade jag hela tiden rullen på den framför för att jag bromsade lite mycket, trampade inte genom kurvorna och var helt enkelt lite för feg.
Mer finns egentligen inte att säga om denna tävling än att det blev en seger för mig

Regnet öste ner under hela lördagen och även under natten, att Säters stigar skulle vara geggiga på söndagen var därför en självklarhet.
Banan var riktigt rolig, det var så roligt att jag till och med ser glad ut på nästan varje kort som blev taget på mig. Jag kände mig även pigg och stark under hela milen som vi tävlade, får tacka Winforce för det. Trots att vi återigen bara var 2 stycken i min klass så tävlade jag med andra klasser, fast visserligen startade de 1 minut före mig men jag hade ändå tagit in tid på många av de.
Mountainbike är faktiskt riktigt roligt, det är kul att bli lite skitig som jag blev under loppet, men racer är fortfarande det som slår allt!

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s