Lilla Loop

Helgens bravader bestod av ett 15 kilometers långt lopp i troligtvis en av Stockholms stenigaste, men roligaste, skogar. Detta är ju mitt sista år i ungdomsklasserna och eftersom att Lilla Loop enbart är för ungdomar så är jag helt enkelt för gammal nästa år. Får istället delta i Lida Loop, dock ska jag isåfall köra 6 mil och om jag orkar det på detta underlag är osäkert, men allt ska jag nog försöka! 

Vart tar tiden vägen egentligen? Känns som att jag nyligen var en liten knatte som cyklade runt för skojs skull och som inte hade en blekaste om att jag skulle brinna så mycket för cyklingen som jag gör idag. 

Eftersom att det var sista gången som jag fick delta i Lilla Loop så satt det inte helt fel med en seger! Benen kändes bra trots en riktigt hård träningsvecka och jag ledde ända från start. Vi körde tre varv på en 5 kilometersbana och när jag skulle ut på sista varvet så var det riktigt gött att höra speakern säga redan då att jag med stor sannolikhet skulle vinna och att det enda som kunde hindra mig var om jag skulle få några tekniska problem. Med detta så kan jag säga att  jag segrade med ganska så stor marginal. Kul att jag fortfarande har mountainbike i mig trots att jag endast varit med på en mtb träning som var i början av säsongen. Varför det har blivit så vet jag inte, men det är nog helt enkelt för att jag tillägnar lite mer tid till min racercykel och som får stå i rampljuset.

Vad är det som händer här näst då? Jo, jag tror nog att det är svenska mästerskapen i landsväg som arrangeras lite längre upp i Sverige för en gångs skull, närmare bestämt på Sollerön. 

Taggad som bara den!

   
 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s