Taggad

Nu är det inte långt kvar till Svenska mästerskapen drar igång. Redan imorgon tuffar vi upp mot Sollerön för att hinna åka de banor som jag ska tävla på lördag och söndag. Jag är så fruktansvärt laddad! Aldrig någonsin har jag varit så taggad som jag är just nu men jag är även så nervös så jag vet knappt var jag ska ta vägen. Minsta lilla tanke inför helgen så ökar min puls minst 100 slag och kroppen fylls med adrenalin. Det är inte enbart titeln som svensk mästarinna som står på spel, som jag för övrigt vill behålla från förra året, utan det är även en plats i Ungdoms OS. Tre tjejer och tre killar ska skickas till Georgien i sommar för att representera Sverige i cykling under denna OS-vecka och jag har blivit nominerad. Bra prestationer nu under sm och min plats är nog säkrad. Då kan ni förstå att sm blir min (hittills) livs viktigaste tävling. 

Därför har min träning varit stenhård och välplanerad. De tre senaste veckorna har jag laddat på extra mycket med träning, sömn och kost. Håller alla tummar och tår jag har till att jag är i form när det väl gäller nu när så mycket står på spel i helgen. Får se om jag känner mig extra stark, men det tror jag, jag har en riktigt bra känsla inför detta! 

Annonser

En tanke på “Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s