SM-dag 1

Min extrema nervositet som jag har haft inför Svenska Mästerskapen börjar äntligen släppa en aning då första tävlingen idag avgjordes. Ett 15 kilometers tempolopp inledde detta SM och jag är riktigt nöjd med resultatet då det gick betydligt mycket bättre än vad det kändes som. Det gick bra i perioder under loppet men sen hade jag rejäla dippar där jag tappade viktiga sekunder. Trots det tog jag mig i mål med tredje bästa tiden. 

Jag vet att jag i alla fall inte lämnar Sollerön och SM tomhänt, men jag hoppas att jag får ännu en medalj med mig hem. Imorgon körs det linje 62 kilometer och jag hoppas att det går minst lika bra som det gjorde idag, vi får vänta och se…

  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s