Gladast i stan!

Nu är det klart, jag är en av de som får följa med den svenska OS truppen till Tbilisi i slutet av juli. Helt sjukt! Jag är så oerhört glad och tacksam för detta hade jag inte alls räknat med efter mitt otursdrabbade SM. Får tacka mig själv att mina resultat som jag hittills har gjort i år var tillräckligt bra.:-)

I veckan som var fick jag samtalet, beskedet om hur det blir med OS. Ordentligt med information gavs ut men redan efter första meningen, när jag fick reda på att jag blivit uttagen, kunde jag inte koncentrera mig på vad som sades. Glädjen spred sig i hela kroppen och det enda jag kunde tänka på var att jag, den lilla Norbergstjejen, ska till OS!

I skrivandes stund sitter jag i bilen på väg ner till Tidaholm för att köra U6 cycle tour, en av Sveriges största tävlingar som avgörs på 6 hela dagar. Denna gång ska jag inte begå samma misstag som förra året. Kommer ni ihåg vad som hände då? Efter första etappen var det supervarmt, så varmt att jag höll på att svettas ihjäl fast jag satt i skuggan. Jag var konstant törstig och gick och drack hela tiden. Jag trodde att det var bra för jag har lärt mig att det är bra att ladda upp med vätska innan tävling, men kanske inte så mycket. Jag drack flera liter! Salter och mineraler sköljdes bort i kroppen så på etappen dagen efter var jag helt tömd, hade inga krafter alls. Den etappen var ett av de sämsta loppen jag någonsin har gjort, men som tur är så finns det en orsak till det.

Nu ska jag ge allt, visa att jag verkligen är värd OS platsen! Om alla kommer blir vi 30 tjejer till start och det är ju superkul för det är väldigt sällan vi är så många. Det är inte bara svenskar utan det kommer även tjejer från en hel massa andra länder.

Taggad, taggad, taggad! Ska försöka, och om ni har tur, får ni en uppdatering om hur det går för mig här nere på U6 cycle tour.

Vi hörs så länge!

  

Annonser

En tanke på “Gladast i stan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s