Oakley

Vet ni vad? Jag har glömt att berätta för er att jag har fått en ny samarbetspartner, och det är ingen mindre än Oakley! När jag kom hem från U6 låg ett paket och väntade på mig och jag var så förväntansfull att jag slet upp paketet direkt när jag fick det i handen. 3 par riktigt grymma cykelglasögon + några linser låg där i och jag har redan provat allt! Helt sjukt! Hur kunde jag fixa till mig detta egentligen? Det är liksom Oakley. Världens bästa och snyggaste glasögon, helt klart, och nu har jag ett samarbete med de, de sponsrar mig!! Jag hade ett par Oakley sen tidigare och jag älskar de. Jag hade på mig dem jämt, när jag körde lvg, mtb, på prispallen och till och med i bilen. Men nu har jag två till (det tredje paret delar jag och pappa på) så nu kan jag variera lite, köra med de glasögon som passar kläder och väder bäst!

”Mtb-brillorna” (PRIZM Trail RadarLock Path) som jag fick är de jag gillar bäst. Jag har inte haft tid till att köra så mycket mtb i år men när jag invigde dessa glasögon på mtb SM fick jag en chock, rackarns vad de är bra! Det är jättesvårt att förklara men allt blev så klart, allt grönt och brunt framhävs, och skenet blev så mysigt. Var har dessa glasögon varit hela mitt liv?! Av någon konstig anledning blev det även så mycket roligare att köra med dessa så nu kanske det blir mer mtb för mig! Om några veckor gör jag även som förra året, jag ska åka ner och köra mtb EM och då kommer dessa glasögon komma väl till pass i de österrikiska skogarna!

Vill ni veta en till häftig grej? Jag åker till Georgien och ungdoms-OS imorgon! Mitt livs största äventyr och upplevelse drar snart igång och om ni vill följa det, förutom här, kan ni gå in på Ungdoms-OS hemsida eller följa händelserna på Facebook, Twitter och Instagram: SWEolympic.

Ha det bra så länge!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s