Iväg igen!

Ena äventyret efter det andra. Det var inte många dagar jag hann vara hemma i Sverige innan jag satte mig i en bil för att lämna rikets gräns och rullar ner till Österrike. I skrivandes stund sitter jag i bilen och har väääldigt många mil kvar innan jag anländer, ungefär 160 mil för att vara ganska exakt… 

Jag skiftar cykel, från landsvägen till mountainbiken, för en hel veckas tävlingar i ungdoms EM. Körde även denna tävling förra året i det värsta möjliga väder som man kan tänka sig, men jag har hört rykten att vädret i år kommer vara kanon! 

Ser fram emot en härlig vecka i Österrikiska Graz, men att vara framme om sisådär ett dygn känns inte så tilltalande… Jag hoppas på fin fina placeringar trots lite mtb körning, men vad gör det? Så annorlunda är det inte att sitta på en mtb som på en lvg!

Ha det bra så hörs vi!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s