Mot Svanesund

Skolan har nu börjat vilket betyder att jag har gjort mig hemmastadd i en lägenhet i Falun. Jag har lämnat Norberg för att kunna satsa på det jag brinner för ännu mer, med hjälp av cykelgymnasiet. Dock har jag inte fått en så bra start här i Dalarna, träningsmässigt. Annars så stortrivs jag med allt! Med skolan, staden, min underbara rumskompis och, tro det eller ej, med att klara mig helt själv. Allting är nytt för mig. Jag är inte van att laga mat, tvätta, städa, diska och så vidare för det är alltid mina päron som fixar det. Jag har tagit ett stort, rättare sagt gigantiskt, steg in i vuxenvärlden och jag tycker att jag har lyckats riktigt bra hittills!

Varför har jag lyckats bra med allting förutom med träningen då? Jo, ni vet min onödiga lilla vurpa i Österrike för två veckor sedan? Den har ställt till det lite för mig. Jag fick ju inte träna på en hel vecka vilket jag ändå inte klarade av på grund av en fruktansvärd smärta i smalbenet. Så jag bokstavligt talat rörde mig inte på hela veckan. Jag klarade inte ens av att gå ut med hunden… Ungefär en vecka och två dagar efter kraschen provade jag på ett första träningspass i Falun. Inget jobbigt utan jag skulle mer känna på hur det kändes. Ingen smärta, men mina ben var inte riktigt på min sida. I onsdags var det även första träningen med skolan och den inleddes med intervaller. Det blev som en chock för min kropp. När jag knappt har rört mig på så lång tid så reagerade mina ben exakt så som jag trodde; de dog.

Just nu sitter jag i Hagströmska gymnasiets buss med lite annat cykelfolk från skolan för att åka ner till Svanesund. 4 tävlingar på 3 dagar kommer bli tufft, speciellt nu när jag kommer att köra i juniorklassen. Men det bästa med det är att jag kommer få köra på min splitternya tempohoj! Det är inte många kilometer jag hunnit rulla på den, men jag känner det på mig, den är riktigt snabb! Inte bara det, snygg är den också! Att få inviga min alldeles egna Twin Blade är nästintill säsongens höjdpunkt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s