Säsongspremiär,CX

Hallå där gott folk! Jag känner att det var ett tag sen ni hörde någonting från mig här, men jag lever och allt är toppen i Falun! Skolan och träningen rullar på bra med ganska mycket cykelcross för tillfället. Årets första cx tävling avverkades även nu i helgen som var och hur jag ska sammanfatta det vet jag faktiskt inte riktigt…En blandning av lvg och mtb känns ju som det bästa av alla världar för min del men trots det känner jag att det inte riktigt är något som lockar… Cx är inte min starka sida men det är galet kul! Att cykla runt runt på en ganska så lättkörd bana och sen helt plötsligt kliva av cykeln för att hoppa över ett hinder eller springa upp för en brant sandbacke är så jobbigt, men också så kul! Resultatet bryr jag mig inte så mycket om eftersom att jag inte riktigt satsar på detta. Kör det lite mer som en alternativ träning och för skojs skull. Det enda problemet är att jag känner att jag inte får ut all kraft som jag faktiskt har. Det känns som att jag sitter och trampar och trampar men kommer ingen vart. Tror att någonting måste göras åt sittställningen, men vad? Det har jag ingen aning om.

Landsvägssäsongen har nyligen kommit till sitt slut men jag har redan satt ett mål. Ett mål som kan vara svårt att nå men jag siktar högt, det gör jag alltid. Jag ska klara av det och förhoppningsvis gör jag det tack vare skolan. Min vinterträning ska vara hårdare än någonsin och jag vet redan nu att många timmar kommer att spenderas på velodromcykeln. Det kommer att vara slitigt och kämpigt men i slutändan kommer det vara värt det, jag vet det.Annonser

En tanke på “Säsongspremiär,CX

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s