Näst på tur: Mallorca!

De långa mörka vinterdagarna rullar på, vilket även vinterns träningar har gjort. Veckorna består av minst 8 timmars planerad träningstid och vad gör vi under alla dessa träningar? Frågan är den, vad gör vi inte? Vi kör velodrom, gymmar, simmar, kör vinterdistans, åkt långfärdsskridskor, vi har till och med spelat hockey och bandy. Utöver dessa träningar så är jag även själv ute och springer, åker skidor och kör testcykel. Vi satsar helt enkelt på en väldigt varierad och allsidig träning denna tid på året och jag älskar det! 

Men nu saknar jag min landsvägscykel otroligt mycket. Jag vill ut och cykla på torra och fina asfaltvägar mer än någonting annat just nu. Och vet ni vad, om inte många timmar från det att jag skriver detta så ska jag få göra det! Cykeln är nedpackad och om inte alls många timmar sitter jag på flygplanet ner till Mallorca! Två hela veckor tillsammans med cyklisterna på cykelgymnasiet ska spenderas på denna spanska ö och jag hoppas på många fina och jobbiga timmar på cykeln. Detta har jag sett fram emot under hela vintern. Det är underbart att kunna tjuvstarta säsongen en aning och komma bort från Sveriges kalla och motbjudande cykelväder.

Förra året var det Gran Canaria, nu är det Mallorca, och jag hoppas att denna ö har minst lika mycket att bjuda på! 

Så Mallorca, here I come!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s