Hemma i Sverige igen

Två hela träningsveckor på Mallorca har kommit till ända och jag befinner mig nu i kalla, snöiga Sverige. Att komma hem och behöva ställa undan cykeln igen på direkten är ingen höjdare, jag hoppades att vårsolen skulle titta fram när jag kom hem, men moder natur, hon vill annat hon. Bara att plocka fram vinterhojen igen!

Ungefär 45 timmar och 120 mils träning uppdelade på 11 träningsdagar har spenderats på Mallorcas alla vägar med ett grymt gäng och mestadels fin fint väder. Det har varit distans efter distans men vi slängde även in en dag med back -och partempointervaller. Vi besteg även Puig Major som är öns högsta berg. Backen är runt 14 kilometer, och det var inte lätta kilometer om jag säger så. Det var brant, kallt och det regnade, vi valde inte direkt den rätta dagen för detta. Benen var även sega och knäna gjorde ont, men vi kämpade oss upp tillsammans!

Jag blev tröttare och tröttare i kroppen allt eftersom dagarna passerade och de sista passen värkte hela kroppen av överansträngning och benen var som två betongklumpar. Men efter att ha kört så pass mycket som vi gjorde så är det inte det minsta konstigt, det är bara mänskligt!

Nu när jag är hemma så ska jag försöka vila upp mig och återfå krafterna så jag förhoppningsvis kommer tillbaka pigg och stark när skolan börjar igen.

Det är inte särskilt långt kvar till säsongstart och jag känner att jag nu har en bra grund att utgå ifrån, bara att träna vidare ännu hårdare!

  
  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s