Squadra Corse

Nytt år betyder ny cykel! Klockan 02:00 i lördags ringde klockan och en halvtimme senare satte jag mig i bilen och tuffade ner till Falkenberg. Ungefär 5 timmar senare steg jag in genom dörrarna till den absolut bästa cykelbutiken: Cykelmagneten. Om du inte varit där, åk dit!!! Vi plockade på oss en hel massa grejs för att fylla på lagret hemma så att jag är helt förberedd inför säsongens alla tävlingar. Men vi åkte inte 50 mil för att enbart gå och plocka alla förnödenheter som kan tänkas behövas utan den största anledningen var att vi skulle hämta en ny medlem till cykelfamiljen;  min splitternya Wilier Squadra Corse. Om ni tror att denna är en landsväg så har ni helt fel, i år fick det bli en ny mountainbike och jag älskar den! Den är hur snygg som helst och även riktigt snabb! En cykel som är byggd efter mina önskemål och jag kan inte bli nöjdare!

Jag försöker ju att kombinera landsväg och mountainbike så mycket som det går, men det är svårt, riktigt svårt. Jag brinner lite mer för racer och då är det lätt att det andra kommer i bakkanten. Det är inte heller så lätt när tävlingar krockar… Tyvärr blir det inget mtb-SM för min del. U6 går samtidigt och att jag hellre väljer denna är ju en självklarhet då jag föredrar att ställa upp i en 6-dagars tävling med minst 50 konkurrenter än SM som har två starter och där vi kanske inte ens blir två handfulla till start. Och nu förlorar de ännu en startande. Jag tycker det är rent ut sagt uselt att de har lagt två tävlingar stora som dessa samtidigt. Visst, det är två olika discipliner men ändå, jag är inte ensam om att kombinera dessa. Men aja, det är som det är, tyvärr.  

Nu vill jag bara prova nya cykeln på riktigt, men först ska jag iväg på annat! Imorgon, onsdag, flyger jag ner till Köpenhamn med två andra tjejer för att dagen därefter sätta oss i en bil och åka ungefär 80 mil neråt i Europa: vi ska till Nederländerna! Omloop Van Borsele står på agendan och jag är galet nervös!! 

  

Annonser

En tanke på “Squadra Corse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s