Fryksdalens 3-dagars (1)

Hallå! Första etappen är nu avklarad här i Värmland, bara 3 kvar! Fryksdalens 3-dagars drog igång med en backprolog och jag har sagt det förut och jag säger det igen: jag och backar är inte direkt bästa vänner. Och denna backe alltså! Det var inte en liten en som de hade hittat! Blodsmaken kom direkt efter första lilla knixen och sen stod jag nästan stilla uppför. Funderade ett tag på att hoppa av cykeln och gå upp istället för det hade garanterat gått fortare. Ni kan ju då förstå hur brant den var. 

4 kämpar kom till start idag i min klass. 4 stycken… Lite klent om man jämför med förra helgens 105. Jag ville så gärna få en seger idag för att få starta sist på morgondagens tempo för att ha allas tider att gå på. Men tyvärr så finns det tjejer som är bättre än mig uppför vilket jag redan visste innan start så jag var inställd på att det skulle bli tufft att komma först. Hade räknat med att vara ett antal sekunder efter första person, men när jag sedan kom in inte ens en sekund efter ettan så blev jag riktigt förvånad! Visst så är det surt att tappa segern med så lite, men att veta att jag var så nära en person som är en riktig bergsget när jag själv inte  är en kanon klättrare, gjorde mig riktigt glad! 

Imorgon väntas det tempo och gp. På tempot ska vi köra 3 mil. 3 mil?!?! Jag har kört 15 kilometer tempo som längst så vi får se hur detta går. Förhoppningsvis tar jag in denna knappa sekund så att jag går upp i ledningen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s