Fryksdalens 3-dagars (2 & 3)

Ytterligare 2 etapper är nu avklarade vilket betyder att det bara är en kvar! Inför det 30 kilometers långa tempoloppet snurrade tankarna runt i huvudet såsom hur skulle jag lägga upp loppet? Eller vilken fart skulle jag gå ut med? Eftersom att jag kört 15 kilometer som längst så var jag lite orolig hur det skulle gå. Men det gick super! Känslan var även den på topp och det händer inte ofta när det kommer till mig och tempo. Det var en bana som passade mig rätt bra och det var galet kul att äntligen få köra på tempocykeln! En solklar seger blev det för mig!

Efter tempoloppet försökte jag återhämta mig genom att äta och ta en tupplur. Tuppluren var dock inte så smart för jag blev bara ännu tröttare… Men det var bara att kravla sig upp från den varma sängen och ge sig ut i ett kallt, blåsigt och regnigt väder, det var dags för GP! Min klass fick starta med pojkar 15-16 så vi blev några fler till start. Min plan var att försöka hänga med de snabba grabbarna, men det sket sig när jag stod längst bak i starten och inte fick i foten i pedalen på direkten. De snabbaste killarna stack iväg i full fart och det blev utspritt. Jag drog ifrån mina medtävlande och hamnade tillsammans med en kille så vi hjälptes åt att dra, vilket innebar att jag drygade ut min ledning! Det blev ytterligare en seger och om ingenting går fel på morgondagens avslutande etapp så är jag garanterad totalsegern!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s