Fryksdalens 3-dagars (4)

Fryksdalens 3-dagars är över för denna gång, men innan jag lämnar denna tävling helt och blickar fram mot nästa stora event så ska jag ge er en kort liten sammanfattning om den avslutande etappen! 

Ett relativt kort linjelopp där vi fick starta med 15-16 killarna gick så bra som det kunde gå! Okej, jag kunde ha kört bättre, men dom där grabbarna är galet snabba! Efter ungefär halva loppet så var det bara att vinka hejdå till de flesta av dom. Jag skulle ha varit med där när de gjorde rycket, men jag var inte riktigt på hugget och som tur var så var inte någon av mina konkurrenter det heller. Klungan splittrades upp en del och jag hamnade ensam med en kille så vi hjälptes åt och försökte komma ikapp killarna som hade stuckit iväg, men det var kört. Istället så försökte vi att hålla luckan till de resterande som var bakom, vilket vi gjorde! 

3/4 segrar blev det för mig och det var riktigt kul att ha så stora tidsmarginaler till tvåan, blev hela 7 minuter i slutresultatet! 

När jag kom hem var det bara att packa upp, tvätta och sen packa ner allt igen. En av årets roligaste tävlingar står näst på tur: Tour de Himmelfart! Det blir en kort återhämtning för att sedan åka ner till Danmark för 5 tävlingar på tre dagar. Det kommer att bli tufft men jag siktar högt och hoppas att jag får ännu finare resultat än förra året!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s