Next stop: Denmark!

Bilresan ner till Danmark har nu börjat och om allt rullar på fint så borde vi anlända till danska Odder om sisådär 10h! Årets upplaga av Tour de Himmelfart drar igång redan imorgon med ett linjelopp och ett gp, och jag är taggad till 110%! 

Jag ska även få inviga min helt nya tempohjälm (äntligen!!). Som jag har väntat på att få en ny, min gamla skämdes jag ju nästan att visa mig i. Tempohjälmar är inte direkt dom snyggaste om man säger så. Men denna är faktiskt riktigt najs och den passar sjukt bra till min tempohoj! Om den är bra eller inte, det får jag bevisat för mig på tourens 3:e etapp!

Ha det bra!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s