Tour de Himmelfart etapp 1 & 2

Två etapper är redan avgjorda så därför tänkte jag ge er en snabb rapport om hur det hittills har gått!

Tour de Himmelfart drog igång med ett linje på nästan 5 mil. Jag var riktigt laddad och jag visste att jag skulle ligga långt fram i klungan på 45 tjejer för att vara med på ryck och för att ha störst chans att undvika vurpor. Detta lyckades jag riktigt bra med! Jag låg framme i toppen större delen av loppet, så jag är riktigt nöjd över loppet och min prestation på det sättet. Att jag sedan fick till en superspurt blev pricken över i:et på denna etapp! Jag lyckades smälla till med en finfin 5:e plats! 

Efter linjeloppets målgång hann det inte bli många timmars återhämtning och vila innan det återigen var dags att åka in till tävlingsområdet för tourens andra etapp: gp! Benen var otroligt sega från förmiddagen men jag gjorde mitt bästa och låg även nu alltid väldigt långt fram. Denna gång lyckades jag inte alls lika bra i spurten… Jag låg lite fel till och blev stängd. Fanns inte så mycket att göra än att bara rulla in genom målet utan att få spurta så som jag ville. Det är något jag hatar med spurter; vad som helst kan hända. Men trots det så kom jag i mål som nummer 11 vilket ändå är helt ok. I totalen tror jag att jag ligger 5 totalt, vilket betyder att jag startar 5:e sist imorgon på tempot. Så nu laddar jag om och hämtar nya krafter till morgondagens  två etapper!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s